Duga tradicija iza nas vam garantuje prvoklasni kvalitet

Opis

MS, Problemi u Menopauzi, Neredovni Menstrualni Ciklusi i Poteškoće pri Začeću Imaju Isti Uzrok!
Rješite ga se u roku od 4 Sedmice Ili Vam Vraćamo Vaš Novac!

Da li patite od:
Neredovih Ciklusa
Napetosti i Razdražljivosti
Valunga (vruće-hladno bez ikakvog razloga)
Zamora
Grčeva/Nadutosti Stomaka
Depresije
Čestih Pobačaja
Ako je tako, onda nastavite čitati…

BEZUVJETNA GARANCIJA

Moja lična garancija povrata novca, 100% bez gnjavaže i ispitivanja:
“Ako niste u potpunosti zadovoljni sa rezultatima, ako niste imali koristi ili Vam je bilo gubljenje vremena, u potpunosti ću Vam vratiti Vaš novac i zahvaliti Vam se što ste mi dovoljno vjerovali da prije svega probate.”
Dr Gabriel

Možete očekivati osjetno olakšanje simptoma unutar 4 sedmice posebno ako patite od:
Neredovih Ciklusa – NESTALI!*
Valunga – (vruće-hladno bez ikakvog razloga) – NESTALI!*
Zamora – NESTAO!*
Napetosti i Razdražljivosti – NESTALI!*
Grčeva/Nadutosti Stomaka – NESTALI!*
Depresije – NESTALA!*
Čestih Pobačaja – NESTALI!*

Za Vaše Bolje Zdravlje
Dr Gabriel,
London, UK

P.S. Da budemo jasniji, počet ćete osjećati koristi unutar prve sedmice upotrebe i tako da ćete vrlo brzo znati da li je ovo za Vas ili ne. Iako preporučujemo da redovno koristite ovu kremu pune 4 sedmice, bezuvjetna garancija povrata novca važi neovisno o vremenu upotrebe bilo to 1 dan ili 1 mjesec.

*Ove tvrdnje nisu evaluirane od EFSA. Ovaj produkt nema karakter niti namjeru da dijagnozira, tretira, liječi ili preventira bilo koju bolest ili stanje.

Pa koji je to onda Zajednički Uzrok Između Pojave PMS-a, Problema u Menopauzi, Neredovnih Menstrualnih Ciklusa i Poteškoća u Začeću?

Nedostatak ili Debalans Hormona!!! Obično je to nedostatak/debalans hormona plodnosti – progesterona.

Jer vidite, kako žena stari, nivo progesterona opada na 40-60% „normalnog“ nivoa – što je i više nego dovoljno da izazove gore pobrojane simptome. U toku trudnoće, nivo progesterona skače za 10-20 puta više nego normalno, i nagli pad ovih hormona nakon porođaja se smatra glavnim uzrokom post-porođajne depresije , od kojeg pati veliki broj žena.

Menopauza
Nivo progesterona pada na nulu poslije menopauze i dok nivo opada, vrlo vjerovatno ćete patiti od ovih siptoma:
Neredovni ciklusi
Pad plodnosti
Vaginalna suhoća
Valunzi (vruće-hladno bez ikakvog razloga)
Poremećaj u spavanju
Promjene u raspoloženju
Povećanje stomačnih masnoća
Dlake postaju tanke
Gubitak volumena grudi

A šta je sa PMS-om?

PMS je najlakše opisati kao poremećaj ravnoteže hormona (Estrogena i Progesterona). Ovaj poremećaj je okidač pojave razarajućih fizičkih, emocionalnih i psiholoških simptoma do 2 sedmice prije početka menstruacije.

Zato ne budite uvjereni, da ono što Vam se dešava je samo nešto što „umišljate“ ili da je to „samo emocionalni problem“, pa će Vam antidepresivi ili sredstva za smirenje biti dovoljni. NE morate patiti od PMS-a u tišini. Jer vidite, većina žena u ovom modernom društvu ima dominantan estrogen u tijelu, a uzrok toga su različiti faktori. Jedan od njih je unos tvari koje oponašaju estrogen, kroz hranu i hemikalije iz kuće. Ove tvari mogu razoriti hormonalnu ravnotežu kod žena. Drugi faktori mogu biti naravno stresan posao ili veza – jer vidite stres „jede“ Vaš progesteron i tako estrogen postane dominantan.

Fizički simptomi PMS-a uključuju:
Osjetiljvost u grudima
Depresivno ponašanje
Zamor – i fizički i mentalno
Osjećaj bijesa i razdražljivosti
Dekoncentraciju
Nezainteresiranost za aktivnostima koje ste prije voljeli
Valunge (vruće-hladno bez ikakvog razloga)
Bezvoljnost
Želja za hranom
Nadutost stomaka

Poteškoće u Začeču Djeteta?
Najbitnija stvar za začeće jeste nešto što doktori zovu Poremećaj Lutealne Faze. To je faza između ovulacije (otpuštanje jajne stanice iz jajnika) i početka menstruacije. Ovaj interval treba da bude 14 dana – i sve ispod 10-12 dana znači da se embrio ne može ugnjezditi u maternici, jer se ona počinje ljuštiti prerano. Ili ako se desi trudnoća, rezultiraće pobačajem. Ovaj poremećaj Lutealne Faze se mora korigirati.

Sigurno i Nježno Prirodno Rješenje ovih Problema – u Samo 4 Sedmice
Ili Vam Vraćamo Vaš Novac – Garantirano!
Cilj nam je da ohrabrimo tijelo da samo regulira svoj hormonalni sistem upotrebom ovog preparata, koji se koristi već 2500 godina i spomenut je od strane Oca Medicine –Hipokrata. Tretman podrazumjeva korištenje slavne biljke – Vitex – Agnus Castus, koja inače raste u Europi.
Mi, pri Dr Gabriel`s smo preuzeli ovaj stari antički recept kao bazu i učinili ga još snažnijim korištenjem najnovijih tehnologija. Na primjer, koristimo koncentriranu formu Vitex-a, za čiju koncentraciju je potrebno oko 100kg
Regulator Hormona

sirove biljke, da se dobije samo ½ kilograma aktivnih sastojaka. Ovo je dalje formulirano u kremu za topikalnu upotrebu, čime smo izbjegli i preventirali opterećivanje probavnog sistema. Daljni prodor je korištenje snažnog prirodnog „transportera“ aktivnih sastojaka, tako da samo u par minuta nakon upotrebe, aktivni sastojci dolaze u tkiva i krv.
Na sebi poseban način, Regulator Hormona, pokreće Vaše tijelo da vrati prirodni balans među hormonima.
Toliko smo uvjereni u njegovu efikasnost, da Vam garantujemo Vaše potpuno zadovoljstvo!

Potpuna Lista Stanja kod kojih Regulator Hormona može pomoći:
Neredovni Menstrualni Ciklusi*
Grčevi i Nadutost*
Depresija i Razdražljivost*
Migrena i Glavobolje*
Valunzi*
Noćno Znojenje*
Vaginalna Suhoća*
Neplodnost*
Endometrioza*
Povišen Šećer*
Problemi sa Grušanjem Krvi*
Problemi sa Štitnjačom*

P.S. Ne brkajte sa jeftinim imitacijama nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znam svoj produkt i zato sam 100% uvjeren da ćete biti zadovoljni ili ću Vam u POTPUNOSTI VRATITI NOVAC, bez pitanja, ako niste zadovoljni u bilo kojem smislu!
Legal Disclaimer – Pravna izjava o poricanju/odricanju od odgovornosti: Informacije koje se nalaze na ovoj stranici, u ovoj brošuri, i na svim ostalim našim brošurama i katalogu kao i na naljepnicama naših produkata služe samo u svrhu informiranja. Ovi produkti i informacije NEMAJU karakter, namjeru i ne služe, da dijagnoziraju, tretiraju, liječe ili preventiraju stanje ili bolest. Ove informacije NEMAJU karakter, namjeru biti i NISU zamjena za savjet Vašeg doktora ili profesionalnog radnika u zdravstvu. Za bilo kakve promjene u ishrani, u vježbama ili uzimanju dodataka ishrani, trebate se prvo savjetovati sa Vašim doktorom ili profesionalnim osobljem iz zdravstva. NE prestajte uzimati lijekove bez konzultiranja Vašeg doktora. Produkti u ovom katalogu, kao i informacije o njima ovdje i u našim brošurama nisu evaluirane od strane američkog FDA (Food and Drug Administration) niti od Europske EFSA (Europian Food Safety Authority).

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Regulator Hormona Dr Gabriel’s”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

X