Duga tradicija iza nas vam garantuje prvoklasni kvalitet

Zapošljavanje

U današnje vrijeme nude se razne ponude za zapošljavanje putem interneta, na koje se većina ljudi i ne osvrne. Tako sam i ja u početku bila ne zainteresovana za „poslovni dio“ Dr.Gabriels svijeta, međutim kako sam počela koristiti jedan produkt i uvidjela njegovu djelotvornost, pa potom počela isprobavati i ostale produkte neplanski sam se našla u tom poslu  i uopšte ne žalim za tim.

Htjela sam navesti par činjenica zbog čega se „isplati“ raditi u našem timu:

  1. Opis i ciljevi firme:
  • Zato što je to kuća koja se bavi proizvodnjom potpuno prirodnih preparata na bazi: čorokota, meda, matične mliječi, polena i drugih biljaka, svi naši produkti se proizvode u Bosni i Hercegovini prema najvišim izvoznim standardima EU.

Radimo stalno na novim produktima koji koriste našem zdravlju, welnes načinu života, njezi kože…, naš cilj je da ponudimo najkvalitetnije produkte koji mogu vrlo brzo zadovoljiti potrebe naših korisnika.

Upravo zbog takvog odnosa prema našoj proizvodnji i klijentima nudimo 100% garanciju povrata novca za sve naše produkte onim kupcima koji nisu bili zadovoljni određenim produktom iz bilo kog razloga.

Ne koristimo genetski modifikovane sirovine (NO GMO), ne koristimo soju, gluten niti štetne zaslađivače.

Svi naši proizvodi moraju biti 100% na biljnoj bazi bez hemikalija po čemu smo prepoznatljivi na tržištu. Radimo neprekidno na uvođenju novih produkata.

Želimo da sa našim produktima koji su zasnovani na drevnim herbalnim rješenjima doprinesemo poboljšanju i povećanju kvaliteta života u današnjem ubrzanom i savremenom načinu življenja.

 

  1. Provizija, bonusi i načini poslovanja:

 

  • Provizija iznosi 20% na svaki poručeni produkt i ta razlika odmah ostaje kod Vas.

Kada poručite jedan produkt od nas plaćate ga po fakturnoj cijeni, a prodajete o kataloškoj tako da razlika odmah ostaje kod Vas. Npr: pola litre Ulja čorokota –  BSO plaćate 36.80 KM, a prodajete po cijeni od 46.00 KM i razlika od 9.20 KM odmah ostaje kod Vas.

Tako da je zarada u startu jako prihvatljiva,   znate unaprijed koliko ćete novca zaraditi, a samim tim što više produkata prodate zarada je veća.

 

  • Bonusi su dodatna stimulacija kojom naša firma nagrađuje vjernost i trud naših agenata.

VIP BONUSI na mjesečnom nivou su:

Od 300,00 do 599,99 KM   – 5%

Od 600,00 do 999,99 KM  – 6%

Od 1000,00 KM – 7%

Ako postanete Dr.Gabriels Tim lider i gradite vlastitu mrežu Vaši bonusi drastično rastu i tako da u tom slučaju imate bonuse od 5% pa na više.

  • Način prodaje i poslovanja:

Možete graditi na tri načina:

–          Direktnom prodajom

–          Širenjem vlastite mreže, tj. razvijanjem vlastitog tima

–          Internet prodajom

 

DIREKTNA PRODAJA:

Za direktnu prodaju potrebno je da postanete naš agent, to postajete potpisivanjem ugovora. Da bi što uspješnije radili potrebno je da se edukujete o našim proizvodima propagandnim materijalom koji ste dobili na kućnu adresu, da kontaktirate svog Tim lidera koji Vam je dužan dati sve dodatne informacije.

Najvažnije je da podjelite kataloge svojim poznanicima, prijateljima, rodbini i da znate informacije o proizvodima kako bi bili što uvjerljiviji u prodaji.

Tu sa malo truda i sposobnosti USPJEH je zagarantovan.

 

RAZVIJANJE VLASTITE MREŽE:

Uz direktnu prodaju možete paralelno osnivati Vaš tim agenata i tako postati Tim lider. Širenjem vlastite mreže na brži i lakši način ostvarujete mjesečne bonuse koji su mnogo veći od VIP bonusa.

 

  • Važne napomene koje trebate znati:

–          Učlanjenje je potpuno besplatno, kada postanete član dobijete edukativni materijal na Vašu adresu sa početnim setom kataloga.

–          Poručivanje robe vršite putem internet narudžbe, roba se dostavlja brzom poštom na Vašu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja pošiljke..

–          Garancija povrata novca 100%. Dužni smo svakog kupca “koji nije zadovoljan” našim produktima ispoštovati.

–          U ovom svemu najvažnija je edukacija agenata, međusobni kontakti, razmijenja mišljenja i iskustava. Posebno je važno da uvodimo stalno nove proizvode što pokazuje da su kupci zadovoljni našim proizvodima i da zauzimamo sve bolje pozicije u cijeloj BiH pa i šire.

 

      INTERNET PRODAJA:

Kada postanete naš agent imate mogućnost kao i svi naši članovi raditi internet prodaju. Rijetko koja firma ovakvog karaktera može se pohvaliti odlično organizovanom internet prodajom na cijeloj teritoriji BiH. Takav način rada Vam omogućuje da možete iz topline i udobnosti svog doma, sa malo truda zaraditi pristojan novac.

Internet prodaja se realizuje na slijedeći način:

Vi šaljete narudžbu direktno u firmu kao i Vašu regularnu narudžbu, u napomeni pišete podatke krajnjeg kupca, iz firme direktno se isporučuje Vašem kupcu na adresu poručeni proizvod. Kupac plaća katalošku cijenu proizvoda i poštarinu 7,00 KM. Brza pošta dostavlja novac u upravu firme, a Vaša zarađena provizija isplaćuje se jednom mjesečno nakon obračunskog perioda. Sve informacije vezane za rad internet prodaje, kao i sve druge potrebne informacije dužan Vam je proslijediti Vaš Tim lider.

 

 

Za sve dodatne informacije u vezi proizvoda, rada u našoj firmi, edukacije ili bilo čega drugog kontaktirajte nas na:

 

E-mail: jugoslava.aleksic@gmail.com

        

 

Jugoslava Aleksić,  065 646 960

Živko Aleksić, 065/900-102

Nataša Ivetić, 066/901-200

Želiš biti novi član?


    X