Duga tradicija iza nas vam garantuje prvoklasni kvalitet

O nama

Mi smo “Dr Gabriel´s – Tajne zdravlja”. Jedan smo od distributera  renomiranog brenda Dr Gabriel´s  kompanije K+G+H  iz Mostara.

K+G+H  bavi se  proizvodnjom i distribucijom biljnih preparata  od 2006. godine  na bazi čorokota (crnog kima), meda, matične mliječi, polena… koji koriste za očuvanje zdravlja i zdravih navika života pod nazivom „Dr. Gabriel´s“ brend.

 

Kao što smo i rekli sjedište firme  je  u Mostaru, u BiH, gdje se odvija proizvodnja prema najvišim izvoznim EU standardima. O  mikrobiološkoj  analizi  proizvoda brine firma  Euro inspekt, a analize radi Federalni  Agromediteranski  Zavod iz Mostara koji je  pored  Zavoda za javno zdravstvo najjača kuća za ispitivanje ispravnosti proizvoda u BiH.

Svaki Dr. Gabriel´s proizvod prolazi kroz njihovu kontrolu i svaki posjeduje certifikate o ispravnosti proizvoda kako  bi izašao na tržište.

 

Sa već dugogodišnjom  tradicijom i prepoznatljivim kvalitetom pronašli smo naše mjesto u Vašim domovima i Vašim porodicama.

Sigurni smo da svakoj porodici treba  ponešto  iz široke  palete naših proizvoda koji pospješuju današnji kvalitet života .

Nudimo Vam da zajednički brinemo o Vašem zdravlju, o zdravim navikama života, o zdravoj  njezi  kože na potpuno prirodan način uz 100% garanciju povrata novca, ukoliko ne budete zadovoljni našim proizvodima .

Za naše proizvode možemo sa ponosom reći da su 100% prirodni, organski, bez glutena , te visoke kvalitete.

 

 

Pratite naš rad, slobodno nas kontaktirajte za razne savjete u vezi zdravlja, njege kože, regulacije tjelesne težine  …  za sve  imamo prirodna rješenja.

Zajedno kroz razgovor postići ćemo najkvalitetnije rješenje za Vas.

 

 

Vaš „Dr.Gabriel´s – Tajne zdravlja“ distributer

Zašto izabrati nas

X