Duga tradicija iza nas vam garantuje prvoklasni kvalitet

Opis

Dr. Gabriels Prostate power

Prostata je žlijezda koja je posebno ugrožena u zrelijoj životnoj dobi, uslijed narušene hormonske ravnoteže i djelovanja slobodnih radikala.

Bogat sadržaj kvalitetnih sastojaka Prostate power osigurava najpotrebnije aktivne tvari za zdravlje prostatičnog tkiva.

Preporučuje se koristiti ako imate slijedeće zdravstvene tegobe:

– Ako imate otežano i isprekidano mokrenje

– Ako se često budite noću zbog bezuspješnog mokrenja

– Ako isprekidano mokrite i ne možete do kraja isprazniti mjehur

Tipični problemi uvećane prostate mogu:

– dovesti do neugodnog osjećaja napetosti i bola u donjem dijelu stomaka“

– potpuno je razumljivo da je zdravlje prostate briga broj 1 muškarca iznad 40 godina starosti. Ako su se već javili simptomi uvećane prostate, njihovo zanemarivanje nije opcija, jer to može biti signal vrlo ozbiljnog stanja koje predstoji – raka prostate!

– Ali postoje ohrabrujuće vijesti: Otkriće potpuno prirodinih supstanci koje vraćaju zdravlje prostati koje je potvrdila i službena znanost. Ova alternativa u tretiranju prostate promoviše normalnu veličine prostate, zdravo i olakšano mokrenje …

– Možda će Vam zvučati kao iznenađenje, ali iste supsance koje pčele sakupljaju i prerađuju za svoje umnožavanje – pčelin polen i matična mliječ – Vam mogu pomoći da mokrite sa više snage (ovaj polen je prirodno procesiran iz cvijeća i potpuno je drugačiji od stvari koje Vam izazivaju alergiju).

– Polen je „sjeme“ cvijeća koje omogućuje da se razmnožava. Ono što možda niste znali je da je krcato vitaminima, mineralima, antioksidantima, nezasićenim masnoćama, enzimima … U stvari, polen je kompletnija hrana čak i od mlijeka, jer sadrži i željezo. Polen je „super-hrana“ za pčele – i za Vašu prostatu! Za polen se kaže da je najbolji prirodni antibiotik koji postoji!

– Matična mliječ (Royal Jelly) omogućuje pčelinjoj kraljici, matici, da živi čak 40-50 puta duže nego normalna pčela sa svim seksulanim i reproduktivnim sposobnostima!

Redovnom upotrebom u periodu od 10 do 14 dana možete očekivati slijedeće:

– Prestanak čestog otežanog mokrenja, posebno noću

– Potpuno pražnjenje mokračnog mjehura

– Zaštita prostate

– Povećanje seksualne želje

Način upotrebe:

Uzima se 1 čajna plastična kašika 3 x dnevno petnaest do trideset minuta prije jela 10 dana, a poslije tog perioda 1 x dnevno jedna čajna plastična kašika takođe prije jela petnaset do trideset minuta.

Preporuka korišćenja:

Preporučuje se redovno korišćenje zbog preventive duži vremenski period po jedna čajna kašika dnevno.

Sastav: matična mliječ, polen, med

Ne upotrebljavati ako ste alergični na neke od sastojaka.

BEZUSLOVNA GARANCIJA POVRATA NOVCA 100%

Ako niste u potpunosti zadovoljni sa postignutim rezultatima, ako niste imali koristi ili ako Vam je gubljenje vremena, u potpunosti Vam vraćamo novac uz zahvalnost što ste imali povjerenja da prije svega probate naš proizvod, u tom slučaju dužni ste nam vratiti samo praznu ambalažu.

Vaš Dr.Gabriels time!

Ovi proizvodi i informacije nemaju karakter, namjeru i ne služe za dijagnosticiranje, tretiranje i liječenje stanja bolesti. Ove informacije nisu zamijena za savjet Vašeg doktora, niti zdravstvenog radnika.

Dr.Gabriels – Tajne zdravlja

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Prostate Power Dr Gabriel’s”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

X