Duga tradicija iza nas vam garantuje prvoklasni kvalitet

Opis

5 Čestih Problema sa Stomakom – koji od ovih Vi želite prevazići?

Da li imate problema sa:
Nadutosti Stomaka
Zatvorom
Stomačnim Čirevima
Bolovima u Stomaku
Proljevom
Ako ste se našli u bilo kojem od ovih problema, molimo nastavite čitati:

BEZUVJETNA GARANCIJA

Moja lična garancija povrata novca, 100% bez gnjavaže i ispitivanja:
“Ako niste u potpunosti zadovoljni sa rezultatima, ako niste imali koristi ili Vam je bilo gubljenje vremena, u potpunosti ću Vam vratiti Vaš novac i zahvaliti Vam se što ste mi dovoljno vjerovali da prije svega probate.”

Dr Gabriel
Ovo je što tipično možete očekivati u roku od 15-30 dana redovnog uzimanja Stomačnog Eliksira:
Nadutost stomaka će biti značajno umanjena ili će potpunosti nestati*
Bolovi u stomaku će biti značajno reducirani*
Zatvor će nestati, kao i potreba naprezanja, koja može uzrokovati pojavu hemoroida*
Stomačni čirevi će zacijeliti, jer Stomačni Eliksir ubija bakteriju koja je jedan od uzročnika čira, helicobacter pylori, i time opušta stomaku da se sam oporavi*
Proljev – jednostavno više neće biti potrebe da jurite u WC*

Osjetićete korist i ako patite od: gastritisa, nepravilne probave, Kronove bolesti, tvrdog stomaka, „žarenja“ srca, stomačnih tumora, IBS-a…*

„Ako iz bilo kojeg razloga ne budete oduševljeni sa Stomačnim Eliksirom, onda jednostavno nazovite našeg agenta od kojeg ste ga nabavili i on će Vam vratiti Vaš novac u potpunosti!

Za Vaše bolje zdravlje,
Dr Gabriel
London UK
P.S. Bilo je neizvodivo da izlistamo sve koristi Stomačnog Eliksira ili sve stomačne bolesti kod kojih on djeluje, i ovdje Vam želimo potvrditi da garancija povrata novca važi i u slučaju ako ste iskoristili čitav sadržaj pakovanja. Ustvari, mi preferiramo da iskoristite čitav sadržaj prije nego zatražite povrat novca, jer time dajete vremena i veće šanse da Stomačni Eliksir djeluje na Vaš stomak, i sigurni smo da ćete biti oduševljeni rezultatima!

*Ove tvrdnje nisu evaluirane od EFSA. Ovaj produkt nema karakter niti namjeru da dijagnozira, tretira, liječi ili preventira bilo koju bolest ili stanje.
stomačni problemi„Već neko vrijeme imam problema sa stomakom. Problem mi pravi nadutost, koja mi uzrokuje bolove. Došao sam do Stomačnog Eliksira, jer sam redovni kupac Dr Gabriel`s produkata, koji su mi ranije pomogli da se riješim problema sa masnoćama u krvi, koje su sada pod kontrolom.
Počeo sam koristiti ovaj Eliksir i već nakon 10 dana osjetio sam da mi je stomak manje napet i da ne osjetim plinove u njemu, a i sami bolovi su nestali! S obzirom da sam čovjek u godinama, ovo mi puno znači, jer me više ništa ne boli.“
N.N., 67 godina, Sarajevo

Zdravi Stomak je Tajna Zdravog Tijela
Otac medicine, Hipokrat, je prije skoro 2500 godina rekao: „Neka Tvoja Hrana Bude Tvoj Lijek, a Tvoj Lijek neka Bude Tvoja Hrana.“ Naravno ovo ne može biti istina ako Vaš stomak ne podnosi hranu koju jedete! Osnova za dobro zdravlje je oduvijek bio zdravi stomak, i zato je vrlo bitno da bilo kojoj bolesti stomaka ne bude dopušteno da se razvije, jer problemi kao stomačni čirevi vode do rupa u želucu ili čak do stomačnog raka. Zbog ovog razloga, KLJUČNO je da svaki problem sa stomakom bude tretiran odmah po njegovoj pojavi.
Neki od ovih problema uključuju i jake bolove, gastritis, nepravilnu probavu, tvrd stomak, „žarenje“ srca, stvaranje stomačnih tumora…

Bolovi u stomaku mogu biti uzrokovani širokim brojem faktora. Ako ste već zatražili pomoć doktora i niste imali dugoročnu korist nego samo privremeno olakšanje simptoma,onda molimo nastavite čitati…

Prije samo 100 godina, hrana koju su naši preci jeli je u potpunosti bila drugačija nego što je danas. Isto je bilo i sa načinom na koji su konzumirali hranu. Na primjer, tada je bilo vrlo neobično za ljude da jedu više od 3 puta dnevno.
Obroci puni šećera i ugljikohidrata nisu postojali. I naravno, nemojmo zaboraviti na ovoliku količinu ispijanja alkohola.

Iako ne predlažemo radikalne promjene u Vašoj ishrani, ipak nekoliko manjih promjena u načinu ishrane i načinu kako jedete hranu može imati ogroman, masivan utjecaj na zdravlje Vašeg stomaka u kombinaciji sa Dr Gabriel`s Stomačnim Eliksirom. Naravno, garancija Vašeg potpunog zadovoljstva vrijedi i ako ništa ne promjenite u načinu svoje ishrane, sa 100% povratom novca ako ne budete oduševljeni sa rezultatima.

Ne dopustite da niti jedno od ovih stanja ostane netretirano!

Da, zvuči nevjerovatno, ali sva ova stanja stomaka možete ostaviti iza sebe. Počnite živjeti ponovno kao u školsko doba, kada niste morali paziti kakvu hranu jedete. Čak i ako ponovno jeli „lošu“ hranu koja Vam je ranije pravila probleme, sa upotrebom Stomačnog Eliksira moguće tegobe će biti značajno umanjene.

Ustvari, sve što od Vas tražimo je da pratite jednostavne upute i probate. U vrlo malo mogućem slučaju da ne budete oduševljeni sa produktom, u potpunosti Vam je garantovan povrat svakog feninga.

Kao POKLON Vama, i da bi bili sigurni da Vaš problem sa stomakom bude rješen, dodali smo 2 MOĆNA BONUSA. Oni su bazirani na tradiciji praktikovanja herbalne medicine duge već 7 generacija i oni su naša pomno čuvana tajna koju Vam ustupamo da bi Vam što bolje pomogli sa Vašim stomačnim problemom.

BONUS 1: Program od 7 Koraka do Potpunog Zaliječenja Stomaka
BONUS 2: Faraonova Formula Pripremanja Iscjeljiteljske Vode: Jednostavan, ali moćan način pripremanja vode za zaliječenje stomaka, koji potječe od drevnih Egipćana.

Pozdravljamo i radujemo se bilo kakvim Vašim povratnim informacijama, a posebno se radujemo Vašoj ličnoj priči kako je Vaš stomak ponovno zdrav!

Izvrsna Vrijednost za Novac

Stomačni Eliksir je novi produkt na domaćem tržištu i nastojali smo da držimo cijenu što je moguće nižom da bi ga što više ljudi imalo mogućnost probati. Između ostalog, Stomačni Eliksir sadrži punih 5 grama Matične Mliječi, što samo po sebi košta 15KM!

Važna napomena: Ako imate neko hitno stanje sa stomakom koje zahtjeva hitnu medicinsku intervenciju, kao što je upala slijepog crijeva, onda odmah zatražite pomoć profesionalnog medicinskog praktičara.

Samo zamislite sebe da:
Ste u mogućnosti jesti hranu BEZ straha da će Vam se javiti jaki bolovi u stomaku
Ne morate brinuti da će se Vaši simptomi koje osjećate razviti u neku tešku bolest
Se više nećete sramotiti trčanjem u WC ili mučiti sa naprezanjem da izvršite nuždu
Više nemate upropaštenih noći uzrokovanih gastritisom ili nepravilnim varenjem hrane
Osjećate olakšanje od bola kojeg uzrokuje čir na želucu……i SVE to za feninge dnevno!
Zvuči Vam predobro? Onda nemojte rizikovati. Ako ne budete oduševljeni u bilo kojem smislu, npr. ne osjetite očito poboljšanje kao što smo rekli u ovoj brošuri, vratićemo Vam 100%-tni iznos Vašeg novca, bez gnjavaže i ispitivanja!
P.S. Molimo, ne brkajte sa jeftinijim produktima koji imaju zanemarivo malu količinu matične mliječi i sićušne količine pčelinjeg propolisa.

Stomačni Eliksir sadrži mnogo Matične Mliječi i mnogo cimeta u bazi višestruko nagrađivanog meda i dodatnih mnogo grama propolisa po svakom pakovanju, i sve to za samo 30KM za mjesečnu zalihu. Upravo ova jaka koncentracija supstanci daje nam potpuno povjerenje u efektivnost našeg produkta. Pored ovoga ćete dodatno dobiti i:
BONUS 1: Program od 7 Koraka do Potpunog Zaliječenja Stomaka

BONUS 2: Faraonova Formula Pripremanja Iscjeljiteljske Vode: Jednostavan, ali moćan način pripremanja vode za zaliječenje stomaka, koji potječe od drevnih Egipćana.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Stomačni Eliksir Dr Gabriel’s”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

X