Duga tradicija iza nas vam garantuje prvoklasni kvalitet

Opis

Bogati aktivni sastojci korijena ginseng  (ginsenozidi, peptidi, glikozidi i minerali u tragovima) imaju niz povoljnih učinaka na organizam – od stimulacije imunološkog sistema, do snižavanja razine šećera i lošeg holesterola.

Ginseg omogućava očuvanje životne snage i mentalne svježine. Pozitivno utiče na žlijezde sa unutrašnjim izlučivanjem (endokrilne žlijezde).

Način upotrebe:

2  kapsule dnevno

Sastav: Panax Ginseng  ( 500 mg po kapsuli)

Čuvati na sobnoj temperaturi

 

Upozorenje:

Samo za osobe strarije od 18 godina (nije namijenjeno za djecu).  Trudnice i dojilje ne smiju koristiti.

Ukoliko koristite lijekove i  bolujete od bilo koje  bolesti potrebno se konsultovati  sa vašim liječnikom prije uzimanja.

Ne smijete uzimati ako bolujete od autoimunih  oboljenja. Ne uzimati zajedno sa lijekovima za razrjeđivanje krvi, kafeinom, lasix, ili nifedipinom, niti sa antidepresivima.

Držite van dohvata djece.

Ne upotrebljavati ako ste alergični na sastojak.

 

 

BEZUSLOVNA GARANCIJA POVRATA NOVCA

Ako niste u potpunosti zadovoljni sa postignutim rezultatima, ako niste imali koristi ili ako Vam je gubljenje vremena, u potpunosti Vam vraćamo novac uz zahvalnost što ste imali povjerenja da prije svega probate naš proizvod, u tom slučaju dužni ste nam vratiti samo praznu ambalažu.

 

Ovi proizvodi i informacije nemaju karakter, namjeru i ne služe za dijagnosticiranje, tretiranje i liječenje stanja bolesti. Ove informacije nisu zamijena za savjet Vašeg doktora, niti zdravstvenog radnika.

Dr.Gabriels – Tajne zdravlja

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Panax Ginseng Dr Gabriel`s”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

X